måndag 29 december 2014

Årsboksult 2014

Första kalenderåret av uppföljning har kommit till sitt slut och det är dags att sammanfatta året. Lite i för tidigt, ja jag vet, men det var tiden vi hade. Igår kväll framför brasan gicks första året igenom. Det var en väldigt mysig högtidsstund. Under året har vi verkligen börjat uppskatta dessa stunder då vi sammanställer ekonomin. Vi ser hur vårt gnetande trots allt för oss framåt mot våra mål.

Vi går in i nästa år med 943 000 på tillgångssidan, det borde innebära att vi senast om 3 månader når miljonen, 1 000 000 kr. Det är sjukt och det har trots att vi inte nått upp till vår plan gått väldigt snabbt (Jag tar möjligen ut vinsten lite för tidigt.). Vårt egna kapital har under året ökat med 287 000 kr och uppgår idag till ca 720 000 kr.

December var vår hittills bästa månad någonsin, mycket beroende på en överraskande stor monetär present från ett oväntat håll. Under månaden ökade vårt egna kapital med 47 000 kr och vi går på så vis in i nästa år med flaggan i topp och ser fram emot vår fortsatta resa. 2015 kommer bli ett spännande år och jag ska försöka återkomma till det snart. Nedan följer graferna över vår utveckling.



Härmed vill vi önska er ett Gott Nytt År!

/Särimner


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar